skip to Main Content

Informatiebijeenkomst King Arthur Groep

Datumdonderdag 16-12-2021
Tijd15:00 - 17:00

Wil jij meer weten over King Arthur Groep? Wil jij werken en leren tegelijkertijd?

King Arthur Groep is een thuiszorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert. Zij bieden zowel ondersteuning en activiteiten aan mensen in een thuissituatie als 24-uurs zorg in hun woonzorgvoorziening. Wil je ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen met dementie en wil je meer weten over hun organisatie? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst!

King Arthur Groep organiseert maandelijks een informatiebijeenkomst waarin ze je meer vertellen over de organisatie en in gesprek met je gaan over de mogelijkheden voor werken bij King Arthur Groep. Er is de unieke mogelijkheid om te werken en leren in combinatie met een 1-jarige opleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen Dementiezorg. De opleiding start begin november 2021. Gedurende de opleiding ga je één dag per week naar school en heb je mogelijkheid om daarnaast 16-24 uur te werken.

Tijdens de bijeenkomst geven ze een korte presentatie en impressie van de organisatie en zijn er teamleden aanwezig, die graag met je in gesprek gaan en jouw vragen kunnen beantwoorden. De bijeenkomsten vinden plaats op locatie bij King Arthur Groep in Bilthoven.

Interesse?

Inschrijven voor deze workshop kan op mijn.zorgstart.nl. Na aanmelding krijgt u direct toegang. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top