Ga naar hoofdinhoud

Zet je
eerste stap

naar een baan in de zorg
in de regio Twente

Over ZorgStart in Twente

ZorgStart is er sinds oktober 2023 ook in Twente! In samenwerking met WGV Zorg en Welzijn, Leerwerkloket Twente en het Werkgeversservicepunt Twente gaan meer dan 10 zorgorganisaties de mobiliteit van inwoners uit de regio naar de zorgsector vergroten. Via ZorgStart bieden ze kansen voor mensen met een hart voor de zorg en komen ze tegemoet aan de toenemende vraag van werkgevers naar personeel.

Door de enorme stroom aanmeldingen moeten we helaas tijdelijk de aanmeldingen sluiten. Zo kunnen we zorgvuldig met alle al aangenomen aanmeldingen omgaan.

Ben je al aangemeld en ben je gestart met je persoonlijke leerroute? ZorgStart begeleidt jou naar een passende (leer)baan in de zorg!

Zij gingen je voor in de andere regio's

Maud

Het lukte Maud maar niet om een baan te vinden die aansluit op haar opleiding. En dat terwijl ze met haar vaardigheden juist mensen kan helpen. Maud gaf de moed bijna op, tot iemand haar op ZorgStart wees. Nu werkt ze als cognitief medebehandelaar bij SGL, een organisatie die mensen met hersenletsel in de chronische fase verder helpt.
Lees meer

Jesse

Jesse wil graag in de geestelijke gezondheidszorg werken. Toch lukte het maar niet om zijn studie af te ronden. Na een uitstapje als verkoper en monteur van fietsen heeft hij het studeren weer opgepakt én werkt hij bij MET ggz, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg.
Lees meer

Jill

Jill wil graag betekenisvol werk doen. De zorg lonkt, al spreekt lichamelijke verzorging haar niet aan én heeft ze niet de benodigde diploma’s. Dankzij ZorgStart ontdekt Jill dat de zorg veel breder is dan ze dacht en dat er ook voor haar een passende baan is.
Lees meer

Nieuws

ZorgStart helpt inwoners van Twente aan een baan in de zorg

ZorgStart komt per 1 oktober naar Twente! In samenwerking met…

Lees meer

Samenwerking en partners

ZorgStart is een regionale samenwerking tussen WGV Zorg en Welzijn, Leerwerkloket Twente, het Werkgeversservicepunt Twente en meer dan 10 zorgorganisaties in de regio. Binnen ZorgStart werken zij samen om inwoners te begeleiden naar een passende baan in de zorg.

Back To Top