skip to Main Content

Wat doet ZorgStart

ZorgStart is dé plek voor inwoners van Gooi en Vechtstreek die willen ontdekken of de zorg bij hem of haar past. Er zijn namelijk volop kansen voor iedereen die in de zorgsector aan de slag wil. Nu maar ook in de komende jaren is er een enorm tekort aan personeel. Het tekort bedraagt in 2022 naar schatting 1.225 medewerkers. Voor werkzoekenden of mensen die een carrière switch overwegen, kan de zorg een aantrekkelijke werkgever zijn.

ZorgStart helpt je bij jouw oriëntatie op de zorg én helpt je om deze stap vervolgens succesvol te maken. Dit doen we door samen te kijken naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. We kijken wat jij wil, wat je kan, en wat jouw droom is. Dit leidt tot een persoonlijke leerroute voor jou op maat.

Voor wie is ZorgStart?

ZorgStart is er voor alle inwoners van Gooi en Vechtstreek die nog niet in de zorg werken en willen ontdekken of de zorg iets voor hem of haar is. Of je al werkervaring hebt of niet, of je nou een uitkering ontvangt of een betaalde baan hebt maar een overstap overweegt: bij ZorgStart is iedereen welkom.

Weet u al precies wat u wilt?

ZorgStart werkt nauw samen met werkgevers in de regio. Ook voor inwoners die al precies weten wat ze willen. Wij introduceren je dan graag bij een passende werkgever.

Voor praktijkgerichte opleidingsplaatsen in de ouderenzorg werken wij samen met de Regionale Zorgacademie Gooi-Vechtstreek-Almere. Via de de website https://gva.baansprong.nl kunt u zich aanmelden voor een opleidingsplaats met zicht op een baan bij een van de deelnemende ouderenzorgorganisaties in de regio.

Wie zijn wij

ZorgStart is een regionaal samenwerking tussen werkgevers in de zorg, regionale opleiders, UWV en de Regio Gooi en Vechtstreek. Binnen ZorgStart werken wij samen om meer inwoners te begeleiden naar een passende baan in de zorg.

Aangesloten organisaties bij ZorgStart zijn: Amaris Zorggroep, Blinkers, Hilverzorg, King Arthur Groep, Kwintes, Phase 1 Begeleiding, Philadelpia, Rosa Spier Huis, Sherpa, Tergooi Ziekenhuis, Visio, Vitaal Thuiszorg, Vivium Zorggroep, Regionale Zorgacademie GVA, MBO College Hilversum, MBO Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Utrechtzorg, UWV, Regio Gooi en Vechtstreek en Calibris Advies.

Partners

Partner worden van ZorgStart?

Partner worden

Partner worden van ZorgStart?

Partner worden
Back To Top