Ga naar hoofdinhoud

Schrijf je hier in voor je
stap naar de zorg

Een persoonlijke leerroute, hoe werkt dat?

Zodra je je bij ons hebt aangemeld, kan je in het portfolio onze informatiefilm bekijken. Daarin vertellen wij je alles over wat ZorgStart jou kan bieden. Als je na de informatiefilm nog steeds enthousiast bent, plannen we een persoonlijk gesprek in, eventueel aangevuld met een assessment. Hieruit volgt een persoonlijke, unieke leerroute naar een (leerwerk)baan in de zorg. Helemaal op maat gemaakt voor jou.

Jouw persoonlijke leerroute bestaat uit verschillende onderdelen. Je kunt hierbij denken aan: oriëntatie-activiteiten, persoonlijke ontwikkeling, workshops, korte scholing en een leer- en werktraject. Een coach van ZorgStart bepaalt samen met jou welke onderdelen terug moeten komen in jouw persoonlijke leerroute. Je mag ook zelf aangeven welke onderdelen je graag wilt volgen. Een overzicht van alle onderdelen en activiteiten kun je zien in het aanbod. De duur van jouw leerroute is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden.

Het doel van jouw leerroute is door te stromen naar een (leer)baan of een vrijwilligersbaan bij een van de aangesloten zorgorganisaties. In jouw leerroute word je begeleid door een coach van ZorgStart. Zodra je een baan hebt, blijven wij je nog zes maanden volgen om zeker te weten dat je je plek hebt gevonden.

Schrijf je hier in voor jouw eerste stap naar een baan in de zorg

Back To Top