Ga naar hoofdinhoud

Zet je
eerste stap

naar een baan in de zorg
in Noord- en Midden-Limburg

Over ZorgStart in Noord- en Midden-Limburg

ZorgStart is sinds oktober 2022 actief in de regio Noord- en Midden-Limburg. Ben jij nieuwsgierig naar de zorg en wil je weten of werken in de zorg bij jou past? Dan is ZorgStart dé plek voor jou! Er zijn volop kansen voor iedereen die in de zorgsector aan de slag wil.

De regio in cijfers

0
Aantal mensen die de voorlichting hebben gevolgd
0
Aantal mensen die de persoonlijke leerroute zijn gestart
0
Aantal mensen die zijn uitgestroomd naar een (leerwerk)baan

Zij vonden een zorgbaan

Dominika

Het leven van Dominika is sinds enkele maanden compleet veranderd. Ze zit weer in de collegebanken en werkt bij MET ggz als ervaringsdeskundige in opleiding. ZorgStart heeft haar geholpen om in de ggz (geestelijke gezondheidszorg) aan de slag te gaan.
Lees meer

Maud

Het lukte Maud maar niet om een baan te vinden die aansluit op haar opleiding. En dat terwijl ze met haar vaardigheden juist mensen kan helpen. Maud gaf de moed bijna op, tot iemand haar op ZorgStart wees. Nu werkt ze als cognitief medebehandelaar bij SGL, een organisatie die mensen met hersenletsel in de chronische fase verder helpt.
Lees meer

Jesse

Jesse wil graag in de geestelijke gezondheidszorg werken. Toch lukte het maar niet om zijn studie af te ronden. Na een uitstapje als verkoper en monteur van fietsen heeft hij het studeren weer opgepakt én werkt hij bij MET ggz, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg.
Lees meer

Meld je direct aan

Nieuws

Gino, relatiemanager bij Proteion Schoon, over ZorgStart

Drie keer ontving Gino een sollicitant via ZorgStart. Inmiddels werken…

Lees meer

Indrukwekkende resultaten in Noord- en Midden-Limburg

ZorgStart Noord- en Midden-Limburg viert deze maand haar eerste verjaardag.…

Lees meer

ZorgStart op de banenmarkt in Roermond op 28 sept

Op donderdag 28 september is ZorgStart onderdeel van de UWV…

Lees meer

Samenwerking en partners

ZorgStart is een regionale samenwerking tussen werkgevers in de zorg, regionale opleiders, het UWV en gemeentes in Noord- en Midden-Limburg. Binnen ZorgStart werken wij samen om inwoners te begeleiden naar een passende baan in de zorg.

 

Back To Top