Ga naar hoofdinhoud

Zet je
eerste stap

naar een baan in de zorg
in Noord- en Midden-Limburg

Over ZorgStart in Noord- en Midden-Limburg

ZorgStart is sinds oktober 2022 actief in de regio Noord- en Midden-Limburg. Op dit moment is aanmelden bij ZorgStart Noord- en Midden-Limburg helaas niet mogelijk. Het aanmeldlimiet is bereikt.

Ben je al aangemeld en ben je gestart met je persoonlijke leerroute? ZorgStart begeleidt jou naar een passende (leer)baan in de zorg!

De regio in cijfers

0
Aantal mensen die de voorlichting hebben gevolgd
0
Aantal mensen die de persoonlijke leerroute zijn gestart
0
Aantal mensen die zijn uitgestroomd naar een (leerwerk)baan

Zij vonden een zorgbaan

Jesse

Jesse wil graag in de geestelijke gezondheidszorg werken. Toch lukte het maar niet om zijn studie af te ronden. Na een uitstapje als verkoper en monteur van fietsen heeft hij het studeren weer opgepakt én werkt hij bij MET ggz, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg.
Lees meer

Jill

Jill wil graag betekenisvol werk doen. De zorg lonkt, al spreekt lichamelijke verzorging haar niet aan én heeft ze niet de benodigde diploma’s. Dankzij ZorgStart ontdekt Jill dat de zorg veel breder is dan ze dacht en dat er ook voor haar een passende baan is.
Lees meer

Anita

Anita was de derde inwoner van de regio Noord- en Midden-Limburg die zich aanmeldde voor ZorgStart. Op 1 oktober ging ZorgStart live en een dag later schreef Anita zich digitaal in, op dat moment nog volop in haar functie als Audicien. Hoe Anita in aanraking kwam met ZorgStart?
Lees meer

Nieuws

ZorgStart helpt inwoners van Twente aan een baan in de zorg

ZorgStart komt per 1 oktober naar Twente! In samenwerking met…

Lees meer

ZorgStart op de banenmarkt in Roermond op 28 sept

Op donderdag 28 september is ZorgStart onderdeel van de UWV…

Lees meer

Terugblik kick-off Noord- en Midden-Limburg

Op vrijdag 30 september vond de kick-off ZorgStart in Noord-…

Lees meer

Samenwerking en partners

ZorgStart is een regionale samenwerking tussen werkgevers in de zorg, regionale opleiders, het UWV en gemeentes in Noord- en Midden-Limburg. Binnen ZorgStart werken wij samen om inwoners te begeleiden naar een passende baan in de zorg.

 

Back To Top