Ga naar hoofdinhoud

De zomervakantie staat voor de deur. Hier hebben we allemaal enorm naar uitgekeken. Want wat een jaar is het tot nu toe geweest.
Wie had gedacht dat ZorgStart in 5 maanden zulke mooie resultaten zou opleveren? We hebben meer dan 300 aanmeldingen van zij-instromers ontvangen waarvan 150 mensen inmiddels zijn gestart aan hun persoonlijke leerroute naar een loopbaan in de zorg. En niet zonder resultaat want samen met partners hebben al 55 ZorgStarters een (leerwerk)baan gevonden!

Zoals altijd gaat dit niet vanzelf. Samen met partnerorganisaties en bevlogen medewerkers hebben we hard gewerkt om ZorgStart te brengen waar het nu staat. In onze ogen een goed begin!
Want onze einddoelen hebben we nog niet bereikt. We willen bijdragen aan het terugdringen van de tekorten in de zorg door in 2 jaar tijd minimaal 250 mensen te helpen aan een (leerwerk)baan in de zorg.

ZorgStart gaat in de zomervakantie gewoon door. Maar wel wat minder actief. We passen de activiteiten aan op de vakanties van alle betrokkenen. Want dat hebben we verdiend na zo’n bevlogen jaar.

 

Samen sterk
Amaris Zorggroep, King Arthur Groep, ISZA Thuiszorg, Kwintes, Stichting Philadelphia Zorg, Sherpa, Koninklijke Visio, Phase 01 Herstel Begeleiding, Rosa Spier Huis, Vitaal Thuiszorg, Versa Vrijwilligerscentrale, MBO College Hilversum, MBO Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, WSP Gooi en Vechtstreek, Regio Gooi en Vechtstreek en Calibris Advies

Back To Top