Ga naar hoofdinhoud

Op donderdag 28 september is ZorgStart onderdeel van de UWV WERKmarkt in Roermond. Op een speciaal ZorgStart-plein zijn wij samen met onze partners aanwezig om bezoekers van de banenmarkt meer te vertellen over banen en opleidingen in de Limburgse zorgsector.

Alle actieve deelnemers van ZorgStart Noord- en Midden-Limburg worden uitgenodigd voor de UWV WERKmarkt. Zo kunnen deelnemers zich zowel online als LIVE oriënteren. Op 28 september zijn de volgende partners van ZorgStart aanwezig: Daelzicht, De Zorggroep, Land van Horne, MET ggz, Proteion, Proteion Schoon, PSW en SGL.

Eerder dit jaar organiseerden wij met onze zorgpartners de ‘ZorgStart speeddates’ in Venlo en Roermond. Beide evenementen waren een succes! ZorgStarters kregen de kans werkgevers te ontmoeten, vragen te stellen en vervolgafspraken (denk aan een meeloopdag of sollicitatie) te plannen. (Speed)daten op een banenmarkt is laagdrempelig en vrijblijvend; niet geschoten is altijd mis!

Ben jij een actieve deelnemer van ZorgStart Noord- en Midden-Limburg en wil je je aanmelden voor de UWVwerkmarkt in Roermond op 28 september? Stuur ons een e-mail naar limburg@zorgstart.nl .

Back To Top