Ga naar hoofdinhoud

ZorgStart is in 2021 in de regio Gooi en Vechtstreek van start gegaan. Inmiddels bestaat ZorgStart twee jaar! ZorgStart is er voor iedereen in de regio Gooi en Vechtstreek die geïnteresseerd zijn om te ontdekken of werken in de zorg bij hem of haar past.

In twee jaar tijd heeft ZorgStart meer dan 625 inwoners geholpen met voorlichting over de zorg en trajecten op maat. Ondertussen zijn al 225 deelnemers uitgestroomd naar een betaalde (leer)baan.

Meer weten?

We hebben samen met het WerkgeversServicepunt Gooi en Vechtstreek ‘Twee jaar ZorgStart’ op een rijtje gezet in cijfers en verhalen van ZorgStarters. Per fase van het traject lichten we toe wat ZorgStart inhoudt en wat het voor de deelnemers betekent. Ben je nieuwsgierig naar het resultaat? Klik op de afbeelding hieronder of ga direct naar: ZorgStart 2 jaar in de Gooi en Vechtstreek.

Vervolg ZorgStart in de regio Gooi en Vechtstreek

Na twee jaar ZorgStart gaan wij door met het begeleiden van inwoners van de Gooi en Vechtstreek naar een (leer)baan in de zorg! Iedereen in de regio kan bij ons terecht voor oriëntatie en coaching op werken in de zorg.

Back To Top