skip to Main Content

Herken je jezelf in dit profiel?

Je weet zeker dat je in je werk mensen wilt helpen. Écht helpen. Dat wil je doen door mensen die niet alles zelf meer kunnen te ondersteunen bij hun dagelijkse verzorging. Bijvoorbeeld met wassen en aankleden, medicatie geven, wondverzorging en maaltijden klaarmaken.

Je wilt graag meer weten over ziektebeelden, zowel lichamelijk als psychisch. En je bent oplettend. Je signaleert het meteen als er iets bij je cliënt verandert en schakelt als dat nodig is een fysiotherapeut, diëtist, arts of psycholoog in.

Je bent energiek en positief ingesteld. Je vindt het leuk om met mensen op zoek te gaan naar openingen in hun soms kleine wereld. Bijvoorbeeld door een wandeling maken, samen naar muziek te luisteren of nagels te lakken. Je bouwt echt een band op.

Dat iedere werkdag weer anders is spreekt je aan. Je doet graag veel verschillende dingen op een dag. Heerlijk toch dat je soms in het weekend of ‘s avonds werkt en dan overdag vrij bent? En wat er ook op je werk gebeurt, het lukt jou altijd om rustig te blijven.

Mensen helpen en er nog betaald voor krijgen ook. Dat is toch super?

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is een leerwerkbaan als Verzorgende IG misschien wel wat voor jou! Meld je snel bij ons aan en we zien je graag binnenkort bij één van onze informatiebijeenkomsten om je meer te vertellen.

Meld je direct aan
Back To Top