skip to Main Content

Herken je jezelf in dit profiel?

Werken in de zorg betekent voor jou niet per sé met je handen aan het bed staan. Mensen begeleiden, dat is wat je het liefst doet.

Ieder mens is uniek. Verrast worden door nieuwe mensen en situaties, dat vind jij interessant. Jij wilt graag dichtbij de belevingswereld van je cliënt komen en houdt daarbij wel van een beetje uitdaging. Jij gaat op onderzoek uit. Wat zit er achter dat gedrag? En wat kan jij doen om jouw cliënt duidelijkheid te bieden en tegelijkertijd verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling?

Veelzijdigheid in je werk past goed bij jou. De ene keer overleg je met familie, dan organiseer je een activiteit waarna je een agressieve cliënt geruststelt. En of je nou in de ochtend, avond of juist in het weekend werkt, jij vind het heerlijk om als de meeste mensen werken een keer een dag vrij te zijn.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is een leerwerkbaan als persoonlijk begeleider misschien wel wat voor jou! Meld je snel bij ons aan en we zien je graag binnenkort bij één van onze informatiebijeenkomsten om je meer te vertellen.

Meld je direct aan
Back To Top